اطلاع راه های تماس
و مشاوره با وکیل
 
ساعات کاری دفتر
9:00 تا 18:00
مطالب و مقالات حقوقی
تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 11 آذر 1399
لایحه پاسخ به تجدید نظر خواهی از اعسار

 لایحه پاسخ به تجدید نظر خواهی از اعسار

دعوای اعسار نیز مانند هر دعوای حقوقی کسی که در مرحله بدوی، رای به ضرر وی صادر می شود امکان تجدیدنظر خواهی و درخواست رسیدگی مجدد در دادگاه تجدیدنظر را دارد و متقابلاً محکوم له بدوی یا کسی که در مرحله بدوی اعسار، رای به نفع وی صادر شده است می تواند طی لایحه ای جهت اطلاع و استحضار دادگاه تجدیدنظر به تجدیدنظر خواهی محکوم علیه بدوی نسبت به اعسار، پاسخ بدهد. نتیجه این دادرسی این است که پرونده مجدداً در دادگاه تجدیدنظر مورد بررسی قرار گرفته و دادگاه تجدیدنظر اقدام به صدور حکم یا نقض رای یا ایراد نقض تحقیقات گرفته و پرونده را جهت تکمیل تحقیقات به دادگاه بدوی ارسال می نماید. همچنین ممکن و متصور است که دادگاه تجدیدنظر راساً اقدام به تشکیل جلسه نموده و دلایل هر یک از طرفین را مورد بررسی مجدد قرار دهد. در هر حال تصمیم دادگاه تجدیدنظر برای دادگاه بدوی متبع است و اگر منجر به صدور حکم شده باشد آن حکم، حکم نهایی و لازم الاجرا است.

 

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 41982

لایحه اعسار

 

لایحه دفاعیه - پاسخ به تجدیدنظر خواهی از اعسار و تقسیط

بسمه تعالی

ریاست محترم دادگاه تجدید نظر

با سلام و عرض احترام

احتراما به وکالت از آقای (آ.م) .... و در پاسخ به لایحه تجدیدنظرخواهی آقای (ع.ک) ..... نسبت به دادنامه شماره ..... صادره از شعبه ۱۲۳ مجتمع قضایی شهید باهنر، به شرح ذیل دفاع و پاسخ داده میشود :

1-  تجدید نظر خواه، آقای (ع.ک) ....، به موجب دادنامه شماره ..... مورخ ۳۱/۲/۹۹ صادره از شعبه ۱۲۳ دادگاه باهنر محکوم به پرداخت مبلغ 1/200/000/000 ریال معادل ۱۲۰ میلیون تومان، بابت وجه سه فقره چک به انضمام کلیه هزینه ها و خسارات دادرسی به موکل، آقای (آ.م).... شده است.

2- ایشان در جهت اثبات اعسار از پرداخت هزینه دادرسی نسبت به رای فوق الذکر اقدام به طرح دعوی نمودند که در تاریخ ۵/۵/۹۹ جلسه ای با حضور ایشان و شهود تشکیل شد. در این جلسه جهت ادای شهادت که تنها دلیل ایشان برای اثبات اعسار بوده است، شهود ایشان بدون رعایت تشریفات قانونی و به شیوه و کیفیتی نادرست (از جمله تاخیر در حضور در جلسه، صحبت و مشورت با تجدیدنظر خواه در خصوص مطالبی که قصد شهادت دارند در حضور قاضی محترم، ادای شهادت به نحو نامطلوب و متناقض و عدم اطلاع دقیق از وضعیت معیشت تجدیدنظر خواه و ...) اقدام به ارائه شهادت نمودند که تذکر و اخطار قاضی محترم نیز نادیده انگاشته شد و با همان کیفیت ادای شهادت جلسه رسیدگی به پایان رسید.

3- در همان روز جلسه و ساعاتی قبل از تشکیل آن، موکل جهت اثبات کذب ادعای تجدیدنظر خواه مبنی بر اعسار، با مراجعه به بانک های مختلف و استعلام از حساب تجدیدنظر خواه مطلع شدند که تعدادی از حسابهای ایشان در بانک سامان فعال بوده و حتی از تاریخ صدور چک تا کنون گردش مالی بالای دویست میلیون تومان داشته است( استعلام از بانک .... به شماره حساب های مندرج در رسید ضمیمه شده، در صورت صلاحدید، تایید کننده این مدعاست). همچنین در چند حساب ایشان مبالغی موجود بوده است که دال بر تمکن ایشان به پرداخت هزینه های دادرسی است (از جمله مبلغ 59/588/857 ریال در حساب ایشان به شماره ...... در بانک رفاه) که در جلسه رسیدگی به اعسار توسط اینجانب ارائه گردید و جهت تشحیذ ذهن شما عالیجنابان ضمیمه این لایحه نیز می گردد.

علاوه بر موارد فوق ایشان صرفا با اظهار و ادعای اعسار قصد فرار از ادای دین خویش و هزینه های دادرسی را دارند در حالیکه به صورت مستمر مشغول فعالیت تجاری بوده و دسته چک های متعدد دارند.لذا با عنایت به مراتب فوق و اصل ملائت، صدور دستور بر رد تجدیدنظر خواهی ایشان از جنابعالی مستدعی است.

با سپاس فراوان

وکیل تجدید نظرخوانده

 

جهت ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری کلیک کنید  - 88019243

ثبت امتیاز
پرسش و پاسخ‌های متداول
در حال حاضر و با رویه فعلی دادخواست تجدیدنظرخواهی از اعسار و کلیه دعاوی حقوقی باید به دفاتر قضایی تقدیم شده و پس از آن تصویر اوراق به صورت الکترونیک و تحت همان کلاسه پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال می شود.ولی آنچه که از قانون آیین دادرسی مدنی استنباط می شود این است که دادخواست تجدیدنظر را باید به دادگاه بدوی یا دادگاه تجدیدنظر تقدیم نمود.پس از وصول درخواست تجدیدنظر دادگاه بدوی آن را دریافت نموده و پرونده فیزیکی را به همراه درخواست به دادگاه تجدیدنظر جهت رسیدگی مجدد ارسال می نماید.
با وجود اینکه رای صادره از دادگاه تجدیدنظر قطعی بوده و قاعدتاً نباید قابل طرح مجدد باشد (به جهت ضرورت رعایت قاعده فراق دادرس یا اعتبار امر مختومه) با این وجود مطابق رویه و مستنبط از قواعد حاکم بر آیین ادرسی مدنی در صورت وجود دلایل و جهات جدید یا وجود تغییر در وضعیت محکوم علیه یا اموال وی، محکوم له می تواند مجدداً تقاضای اعسار بنماید یا اگر به ادعای محکوم له در وضعیت مدعی اعسار تغییرات مثبتی ایجاد شده باشد و دسترسی به اموال پیش آمده باشد می تواند با مراجعه به دادگاه بدوی تقاضای لغو اعسار و تقسیط و معرفی مال جهت توقیف آن را بدهد.
لایحه پاسخ به تجدیدنظر خواهی از اعسار از طرف کسی نگارش، طرح و تقدیم می شود که رای بدوی اعسار به نفع او بوده و طبیعتاً باید در جهت تأیید دوباره رأی و رد ادعای محکوم علیه بدوی تلاش نماید و قاعدتاً اگر این فرد مدعی اعسار باشد باید دلایل راجع به وجود وضعیت اعسار و ناتوانی از پرداخت را تقویت نماید و اگر محکوم له پرونده اصلی و پرونده محکومیت مالی باشد باید عدم اعسار مدعی اعسار را تقویت نماید.
بله، در پرونده اعسار بر خلاف باور عمومی هم می توان وکیل داشت و طی مراحل کار را به یک وکیل سپرد و هم می توان تنظیم لایحه دفاعیه را به یک وکیل با تجربه واگذار کرد.برای اینکار لازم است اول وکیل مورد نظر و مناسب برای کار خود را پیدا کرده و سپس با مراجعه به وی اقدام به اخذ مشاوره حقوقی، درخواست تنظیم لایحه یا اعطای وکالت نمود.
نظرات

یکشنبه, 30 آبان,1400

رضا پناهگاهی

با سلام و خسته نباشید
بنده از دادگاه اول تقاضای اعصار از هزینه دادرسی دادم که متاسفانه با وجود مدارک مستند قاضی محترم با اعصار بنده موافقت نکردند و بنده با وجود بیماری و تمامی مدارک پزشکی و عدم در آمد و کار تجدید نظر خواهی بابت هزینه دادرسی دادم که متاسفانه به علت اشکال در برگه استشهادیه و اشتباه نوشتاری دوباره تقاضای اعصار از هزینه دادرسی بنده رد شد آیا در حال حاضر می توانم تقاضای فرجام خواهی بابت این موضوع کنم یا نه . ممنون میشم در صورت امکان بنده را راهنمایی کنید
با تشکر

شنبه, 13 آذر,1400

مسلم‌

سلام من میلیاردی بدهکار بودم اعسار زدم زده ماهی دو میلیون ومن اعتراض گذاشتم آیا تجدید نظر با اعسار مطلق را می‌توان پذیرفت یا همان رای بدوی را تایید کرد بعد از چند وقت اعسار می‌توان دوباره زد، در زندان هستم که اعسار زدم

ارسال نظر جدید

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: