اطلاع راه های تماس
و مشاوره با وکیل
 
ساعات کاری دفتر
9:00 تا 18:00
مطالب و مقالات حقوقی
تاریخ انتشار: شنبه 23 اسفند 1399
نمونه صورتجلسه – مصالحه و سازش بین مالک و مستاجر

 نمونه صورتجلسه – مصالحه و سازش بین مالک و مستاجر

از جمله دعاوی متداول بین موجر و مستاجر می توان به اختلاف بر سر زمان تخلیه، میزان افزایش اجاره بها، هزینه های انجام شده توسط مستاجر، آسیب های وارده به ملک توسط مستاجر، استفاده شخصی مستاجر یا انتقال احتمالی مورد اجاره توسط مستاجر و مواردی از این دست نام برد. حل اختلافات بین مالک و مستاجر در این خصوص در صورت عدم مصالحه حسب مورد با شورای حل اختلاف یا محاکم عمومی است. در صورتی که طرفین نتوانند مشکل خود را از طریق مصالحه و سازش حل کنند چاره و گریزی جز مراجعه به دادگستری نیست. توصیه ما این است که همیشه تنظیم یک صورتجلسه و قرارداد خوب و استاندارد بهتر از مراجعه به محاکم و مراجع قضایی است.

 

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 48962

صورتجلسه صلح و سازش

 

متن صورتجلسه مصالحه و سازش مالک و مستاجر

 

در تاریخ 31/6/99 و متعاقب صدور دستور تخلیه راجع به آپارتمان واقع در سعادت آباد، ....... با کاربری محل کار شرکت ...... و به درخواست مستاجر مبنی بر اعطاء مهلت به شرحی که در ادامه خواهد آمد با ایشان در خصوص تخلیه و پرداخت اجور معوقه توافق گردید :

 

1- مقرر شد مستاجر آقای محمد ..... به شماره ملی ...... در تاریخ 10/7/99 راس ساعت 10 صبح آپارتمان مورد اجاره به صورت کامل تحویل مالک یا وکلای ایشان (مسعود محمدی) بنماید. این مهلت به طور قطعی به ایشان داده می شود و دیگر حقی در این خصوص نخواهند داشت. یعنی امکان أخذ هیچ گونه مهلت دیگری در هیچ مرحله ای از جمله مرحله اجرا نخواهند داشت.

 

2- مستأجر، آقای محمد ......، اقرار نمود که بابت اجور معوقه مبلغ 481،250،000 ریال معادل چهل و هشت میلیون و یکصد و بیست و پنج هزار تومان بدهکار است که این مبلغ از پول پیش ایشان کسر می شود.

 

3- مستأجر تعهد نمود که همزمان با تخلیه، مفاصا حساب راجع به شارژ آپارتمان را به موجر یا وکیل ایشان تسلیم نماید.

 

4- طرفین توافق نمودند که جهت بدهی احتمالی مستأجر بابت انشعابات مبلغ یک میلیون تومان نزد وکیل موجر امانت بماند که پس از وصول فیش جدید و پرداخت آن مابقی به مستأجر عودت داده شود. این مبلغ از محل پول پیش مستأجر برداشت می شود.(انشعابات اختصاصی: عبارتند از تلفن و برق)

 

5- در نهایت و پس از کسر مبالغ فوق مقرر گردیده و توافق شد روز تخلیه و همزمان با تحویل مورد اجاره باقی مانده مبلغ پول پیش از قرار 508،750،000 ریال معادل پنجاه میلیون و هشتصد و هفتاد و پنج هزار تومان در قالب یک چک تضمینی به مستأجر تحویل داده شود.

 

6- در صورت تخلف مستأجر از مفاد بند یک این صورتجلسه و عدم تخلیه، وی موطف است وجه التزامی از قرار مبلغ پنجاه میلیون تومان به موجر بپردازد . همچنین و مضاف بر آن شرط راجع به دریافت روزانه 5 میلیون تومان بابت اجرت المثل نیز به قوت خود باقی است.( بند 8 ماده 6 قرارداد اجاره).

 

7- مستأجر مکلف است تا روز تخلیه نسبت به دریافت مفاصا حساب و پرداخت بدهی راجع به شارژ ساختمان و عوارض کسب و پیشه و عوارض پسماند به موجر اقدام نماید. در غیر این صورت و در صورت عدم دریافت مفاصا حسابهای فوق مبالغ بدهی راجع به این موارد نیز از مبلغ مندرج در بند 5 این قرارداد کسر می گردد.

 

امضای موجر یا وکیل وی                                                                                   

امضای مستأجر

 

جهت ارتباط با وکیل متخصص تخلیه و اجاره کلیک کنید  - 88019243

ثبت امتیاز
نظرات

یکشنبه, 27 شهریور,1401

حمیدرضا

سلام بسیار ممنون


پاسخ وکیل :
با سلام
سپاس از توجه شما

ارسال نظر جدید

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: