اطلاع راه های تماس
و مشاوره با وکیل
 
ساعات کاری دفتر
9:00 تا 18:00
مطالب و مقالات حقوقی
تاریخ انتشار: دوشنبه 13 دی 1400
راه های شناخت و پیدا کردن یک مشاور حقوقی خوب در ایران - تهران

 راه های شناخت و پیدا کردن یک مشاور حقوقی خوب در ایران - تهران

کارشناس یا مشاور حقوقی فردی است که؛ دارای اطلاعات کامل و به‌روز نسبت به امور حقوقی و کیفری باشد و افراد می‌توانند در حوزه مشکلات و مسائل حقوقی خود که شامل کلیه معاملات و قراردادها، مسائل خانوادگی و کیفری و…با مشاور خود مشورت لازمه را انجام داده و از هر قانون و مقرراتی، اطلاع لازم را بگیرند.

 

 

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 514

ویژگی‌های یک مشاور حقوقی خوب چیست؟

1- آشنایی و تسلط کامل بر همه‌ی قوانین مرتبط با مسائل حقوقی
مشاور حقوقی باید مشخصاً به حقوق و قانون تجارت، حقوق و مقررات ناظر بر برند و علائم تجاری و طرح های صنعتی و شیوه اعمال آن‌ها، مقررات ناظر به ثبت شرکت‌ها و تغییرات آن و...، عمیقاً آگاهی و تسلط کامل داشته باشد.
2- قدرت سخن‌وری بالا و توانایی متقاعد کردن افراد
یکی از ویژگی‌های دیگری که یک مشاور حقوقی خوب را از دیگر مشاوران این حوزه متمایز می‌کند، قدرت کلام و توانایی مُجاب است که از اهمیت بالایی برخوردار است.
3- مسئولیت پذیری و دلسوزی
وکیل، کارشناس و مشاور در حوزه‌ی حقوق، دارای مسئولیت مدنی در قبال مراجعه کننده دارد و یک مشاور حقوقی خوب، فردی است که دلسوز و مسئولیت پذیر است.
4- ساده‌سازی مسائل حقوقی
ساده‌سازی مسائل حقوقی، هنری است که در اثر تجربه و آگاهی در خصوص قوانین و مقررات به‌روز شده، حاصل شده و سبب تمایز یک مشاور خوب از سایر مشاورین می‌گردد.
5- رعایت عدالت و انصاف
عدالت، انصاف و عدم قضاوت یک‌طرفه، از ویژگی‌های مهم یک مشاور حقوقی است.
6- قدرت تصمیم‌گیری بالا
تصمیم‌گیری درست و مسمم بودن در مبانی حقوقی، از ویژگی‌هایی است که یک مشاور حقوقی خوب، باید داشته و به آن عمل کند.
7- جسور و شجاع
شجاعت، جسارت و پایبندی به اخلاقیات در عین لطافت، از خصوصیات یک مشاور حقوقی خوب می‌باشد.
8- صداقت و تعهد
پایبندی و دُرستکاری، از ویژگی‌های برجسته‌ای است که یک مشاور حقوقی باید پایبندی به آن را در دستور کاری خود، قرار داده و به آن عمل کند.
9- مجرب و حاذق
یک مشاور حقوقی خوب بایستی در مبانی و قوانین و مقررات حقوقی، تجربه کافی را داشته و مهارت کافی را نیز برای پیاده‌سازی آن داشته باشد.
10- قابل اعتماد
باور پذیری و قابلیت اعتماد، از ویژگی‌هایی است که وجه تمایزی برای یک مشاور حقوقیِ خوب از سایر مشاورین بوده و سبب موفقیت وی در امر مشاوره‌ خواهد گردید.

  • مشاوره حقوقی مساله بسیار مهمی است که اگر با شخص مناسبی مشاوره نداشته باشید ممکن است ضررهای مالی و معنوی جبران‌ناپذیری به شما وارد شود. در نتیجه با بررسی و جستجو و انجام تحقیقات در حوزه مرتبط با موضوع پرونده خود انتخاب کنید تا با مشاوره حقوقی او بتوانید مانع پایمال شدن حقوق‌تان شوید.
  • مشاوره حقوقی باید با یک مشاور یا یک وکیل با تجربه انجام شود. این وکلا و مشاوران به شما کمک می‌کنند تا مسائل حقوقی را بهتر درک کنید و در نهایت تصمیم مناسبی بگیرید.
  • یک راه ساده و ارزان برای دریافت مشاوره حقوقی،‌ جستجو در اینترنت و درخواست مشاوره حقوقی از طریق سایت‌های وکلای دادگستری است.
  • شما ممکن است در یک موقعیت نامساعد قرار بگیرید که تصمیم‌گیری در آن امر ساده‌ای نباشد و به تنهایی امکان بازکردن گره‌ها وجود نداشته باشد،‌ در چنین شرایطی مراجعه و درخواست کمک از موسسات حقوقی و یا سایت‌های حقوقی معتبر به شما در حل مشکل‌تان کمک می‌کند و در نتیجه بار روانی و فشار ذهنی ناشی از آن مساله را کاهش می‌‌‌‌دهد.
  • شما ممکن است برای امور کیفری، اداری،‌ حقوقی،‌ شهروندی،‌ مالی و یا خانوادگی خود به مشاوره حقوقی نیاز داشته باشید. برخی از پرونده‌ها پیچیدگی‌های زیادی دارند که بدون کمک وکیل و بدون دریافت مشاوره حقوقی نمی‌توان در آن‌ها موفق بود. در نتیجه ضروری است که با پرس‌وجو و بررسی‌های کافی بهترین وکیل را برای مشاوره انتخاب کنید.
  • و در نهایت برای اطمینان بر تحصیلات و مدارک شناسایی مشاور و وکیل حقوقی میتوتوانید به سایت های فهرست وکلا کانون وکلای ایران مراجعه نمایید. 

 

جهت ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری کلیک کنید  - 88019243

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: