اطلاع راه های تماس
و مشاوره با وکیل
 
ساعات کاری دفتر
9:00 تا 18:00
مطالب و مقالات حقوقی
تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 31 تیر 1399
شرایط و مراحل انجام طلاق توافقی توسط وکیل

 شرایط و مراحل انجام طلاق توافقی توسط وکیل

طلاق توافقی (طلاق خلع یا مبارات) به آن نوع از طلاق گفته می شود که بین زن و شوهر ترافع و اختلافی در نحوه پایان دادن به زندگی مشترک نیست و زن و شوهر قبل از مراجعه به وکیل تکلیف بقای رابطه و مسائل مالی را روشن کرده اند. طلاق توافقی از نظر ماهوی یا خلع است یا مبارات. طلاق خلع آن است که خواهان طلاق زوجه باشد و زوج به آن رضایت دهد. طلاق مبارات هم به طلاقی گفته می شود که کراهت و تمایل به طلاق از سوی هر دوی زوج و زوجه باشد یعنی هم مرد طلاق بخواهد و هم زن. جز کراهت طرفینی هیچ فرق دیگری بین طلاق خلع و مبارات نیست و برای انجام هر دو یک تشریفات لازم است و در هر حال به هر دو هم طلاق توافقی گفته می شود. در حال حاضر و در سال های اخیر با بازبینی های قانونگذار و نهاد مجری قانون یعنی قوه قضاییه حاکمیت تلاش نموه که در جهت کنترل آمار طلاق موانعی بر سر راه آن ایجاد نماید اما در عمل یک وکیا دادگستری با تجربه می تواند با ترفند هایی باز هم در زمانی سریع تشریفات آن را طی کرده و آن را به انجام برساند. ما در دفتر وکالت دادگران در حال حاضر و در زمان نگارش این مطلب طلاق توافقی را در حدود یک ماه انجام می دهیم. در روش ما نیازی به شرکت زوجین در جلسات مشاوره و غربالگری بهزیستی نبوده و زوجین در هیچ یک از مراحل درگیر پروسه طلاق نخواهند شد و اصلا نیاز به حضور ایشان نیست؛ به شرط اینکه هر دو به وکلای مجموعه ما وکالت داده باشند.

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 1740

 

شرایط انجام طلاق توافقی توسط وکیل دادگستری

  • آنچه در طلاق توافقی بیشتر مشهود است و زوجین را بیشتر به سمت این نوع طلاق سوق می دهد، صرف زمان کمتر برای رسیدن به مقصود طرفین و عدم نیاز به دلایل قانونی در این نوع طلاق است.
  • امروزه با توجه به کاستی های سیستم قضایی زوجین با انتخاب این نوع طلاق خود را درگیر مراحل فرسایشی انواع طلاق نکرده و به آنچه مقصودشان است در مدت زمان کمتری می رسند.
  • قبل از هر اقدامی در طلاق توافقی، زوجین باید طی یک توافق نامه کتبی و به طور مشترک به این نتیجه برسند که قصد دارند با توافق بر سر مسائلی که مربوط به خانواده است از یکدیگر جدا شوند.
  • توافق نامه کتبی که مقدمه انجام طلاق توافقی است ابتدا به صورت یک صورتجلسه عادی در دفتر وکیل و توسط وی تنظیم شده و به امضاء زوجین می رسد و طبیعتاً وکلای دادگستری انتخابی زوجین نیز کاملاً بر اساس آن اقدام به تنظیم دادخواست طلاق توافقی و در نهایت صورتجلسه رسیدگی دادگاه می نماید.
  • توافق نامه طلاق باید شامل تمامی حقوق ناشی از زوجیت از جمله مسائل راجع به فرزندان و نحوه نگهداری، حضانت، نفقه و نیز حقوق زوجه (مهریه، جهیزیه، اجرت المثل، نفقه گذشته) و در صورت وجود شراکت مالی در اموال شامل تعیین تکلیف اموال مشترک باشد.

 

نکته - برای انجام طلاق توافقی ضرورتی در خصوص تعیین تکلیف اموال مشترک یا شراکت در اموال نیست و در صورتی که در صورتجلسه مورد اشاره مسئله شراکت در اموال حل نشود با توسل به مقررات عمومی بعداً قابل حل است. ولی ما توصیه می کنیم در این فرصت برای جلوگیری از دعاوی احتمالی آینده تکلیف این مورد هم مشخص شود.

 

  • پس از تقدیم دادخواست مناسب توسط وکیل با توجه به ویژگی های طلاق مطابق رویه، در حال حاضر کلیه طلاق های توافقی ابتدا به شورای حل اختلاف ارجاع می شوند. وکیل دادگستری شما با ترفند ها و پیگیری هایی می تواند تلاش نماید که پرونده زودتر از این مرحله گذر کرده و به دادگاه برود.
  • شورای حل اختلاف با تشکیل جلسه در جهت انصراف زوجین از طلاق و ایجاد سازش تلاش می نماید و در صورت عدم حصول سازش پونده را در آن مرجع مختومه نموده و به دادگاه می فرستد.

 

نکته - توجه داشته باشید همانطور که گفته شد در این مرحله و هیچ یک از مراحل بعدی یک وکیل دادگستری متخصص و حرفه ای ، شما را درگیر شرکت در مراحل رسیدگی به طلاق توافقی نخواهد کرد. و خود به جای شما حضور یافته و جریان پرونده را پیگیری خواهد نمود.

 

 

  • با وصول پرونده به دادگاه و تعیین شعبه وکیل دادگستری شما تلاش و پیگیری خواهد نمود که جلسه رسیدگی در سریع ترین زمان تشکیل شود.
  • پس از تشکیل جلسه رسیدگی در حضور قاضی دادگاه خانواده پرونده طلاق به واحد داوری جهت انجام تشریفات داوری ارجاع خواهد شد.
  • در واحد داوری از سوی داور یا داوران مجدداً تلاش می شود که زوجین به جای طلاق رابطه خود را اصلاح نموده و آشتی نمایند و در صورت اصرار به طلاق و عدم حصول سازش این مراتب به دادگاه گزارش خواهد شد. و دادگاه نیز  بر اساس آن گواهی عدم امکان سازش صادر می نماید.
  • مدت اعتبار این گواهی بر اساس ماده 21 قانون حمایت خانواده سه ماه از تاریخ صدور است.
  • گواهی مذکور باید ظرف این مدت به دفتر طلاق برای جاری شدن و ثبت صیغه طلاق تحویل داده شود که در صورت انقضای مدت سه ماه دیگر اعتباری ندارد.
  • در صورت نیاز به کسب اطلاع و دریافت مشاوره حقوقی و مشاوره با وکیل دادگستری جهت آگاهی از شرایط طلاق توافقی و مشورت با وکیل  طلاق توافقی با دفتر وکالت ما تماس بگیرید.

 

نکته - طلاق توافقی از جمله پرونده هایی است که نکات ریز و لازم الرعایه فراوان دارد که اگر بدرستی انجام و مدیریت نشود ممکن است اختلافات زوجین با طلاق نه تنها خاتمه نیابد بلکه وارد فصل و دوران جدیدی شود؛ از این رو توصیه می کنیم به جای انتخاب وکلای کم تجربه و ارزان ! پرونده خود را به وکلای با تجربه و دارای سابقه بسپارید. ضمناً توجه داشته باشید که متاسفانه همکاران ما گاهی با اعلام اولیه دستمزد کم اقدام به انعقاد قرارداد با شما می نمایند ولی در پایان کار شما مجبور خواهید بود خارج از توافق مبالغ اضافی هزینه نمایید.

 

نکته - مبلغ دستمزدی که در دفتر وکالت ما به شما اعلام می شود کاملاً قطعی، شفاف و صادقانه است. 

 

جهت ارتباط با وکیل با تجربه طلاق توافقی کلیک کنید  - 88019243

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: