اطلاع راه های تماس
و مشاوره با وکیل
 
ساعات کاری دفتر
9:00 تا 18:00
ارسال سوال حقوقی و درخواست
آرشیو سوالات حقوقی از وکلای دادگران
تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 27 مهر 1400

 نحوه اثبات تخریب عمدی ماشین

سلام ۳ تا از برادرهای من ماشین بنده که سند هم بنام هست را در حیاط پدری پارک بوده را تخریب عمدی کامل کردن ولی دادگاه شاهد میخواهد متاسفانه تخریب ماشین شب در داخل چهار دیواری حیاط پدر اتفاق افتاده من هیچ شاهدی ندارم و دادگاه بجز شاهد هیچ مدرکی را قبول نمیکند راه چاره من چیست ؟ خواهشاً راهنمایی کنید تشکر از شما

 

 

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 235

راه های اثبات تخریب ماشی توسط برادرها

  • تخریب مصدر متعدی باب تفعیل به معنای خراب کردن ، نابود کردن و ویران کردن است.عمل مرتکب مستلزم ارتکاب یک فعل مثبت است.
  • تخریب ممکن است به طور مستقیم انجام شود مانند قطع درخت و به صورت غیر مستقیم مانند قطع آب که باعث خشک شدن درخت می شود.
  • موضوع جرم تخریب مال یا شیء متعلق به دیگری است (مال اعم از منقول و غیرمنقول) .
  • ورود ضرر در جرایم علیه اموال شرط تحقق جرم است؛ ضرر و زیان می تواند مادی باشد معنوی باشد یا منافع ممکن الحصول.
  • علاوه بر عنصر مادی، عنصر معنوی نیز از شرایط تحقق جرم تخریب است. سوء نیت عام درجرم تخریب همان اراده و اختیار و خواست مرتکب جرم است؛ سوء نیت عام معمولا با به کاربردن الفاظی مثل عامدا عالما در قانون شناخته می شود
  • علاوه بر سوء نیت عام، سوء نیت خاص هم لازم است؛ سوء نیت خاص به معنای اراده آگاهی نسبت به مال موضوع جرم است که در پی نتیجه مجرمانه ای است که منجر به ایراد خسارت و ضرر می شود.
  • عنصر قانونی جرم تخریب درماده ۶۷۵ قانون مجازات تعزیرات پیش بینی شده است؛
  • تخریب یکی از جرایم کیفری است که می توان بر علیه خاطی شکایت کیفری مطرح نمود اما در بسیاری از موارد تخریب عنوان کیفری ندارد و نیاز است که تنها جهت جبران خسارت آن دادخواست حقوقی داده شود و آن در مواردی است که عمل فرد  بدون سوء نیت انجام می گیرد.
  • اگرچه شکایت کیفری را شاید بتوان بدون وکیل کیفری نیز مطرح نمود اما بدیهی است که زمانی که کار به کاردان سپرده شود مسلما می توان انتظار نتایج مطلوب را با درصد موفقیت بالاتری توقع داشت.از این رو بهتر است در  پیگیری چنین مواردی حتما از وکیل متخصص دعاوی کیفری استفاده شود.
  • برای اثبات جرم تخریب روش های متعددی در قانون مجازات اسلامی پیش بینی شده است :

۱- اقرار : اقرار به سید الادله معروف است و بالاترین دلیل جهت اثبات هر جرمی است اما معمولا به ندرت فردی که جرمی را مرتکب شده است اقرار به جرم خویش می نماید اما چنانچه اقرار نماید با یک بار اقرار جرم وی اثبات می گردد.

۲- شهادت شهود : یکی از مواردی که جرم تخریب را اثبات می نماید شهادت شهود می باشد چنانچه دو شاهد واجد شرایط به ارتکاب این جرم شهادت دهند جرم مزبور واقع می گردد..( اطلاع از مجازات جرم شهادت دروغ)

۳-علم قاضی : علم قاضی یکی از طرق با اهمیت در اثبات اکثر جرایم می باشد. بدین صورت که قاضی محکمه با اسناد و مدارک و ادله و اماراتی که به وی ارائه می شود و یا خودش به دست می آورد جرم را اثبات و برای آن مجازات در نظر می گیرد.

  • در واقع اگر امارات و خرده دلایل زیادی برای وقوع جرم وجود داشته باشد و در افراد معمول ایجاد علم نماید جرم مورد ادعا می تواند به اثبات برسد.
  • اگر در این مرحله به نتیجه ای نرسیده اید و دعوای شما با منع تعقیب مواجه شد می توانید در قالب طرح دعوای حقوقی مطالبه خسارت نماید .
  • یکی از طرق اثبات ادعا در رسیدگی حقوقی بینه یا قسم است ؛ یعنی قاضی اول از مدعی علیه می خواهد تا قسم بخورد و اگر وی قسم نخورد مدعی قسم خورده و مسئله اثبات می شود.
  • ماده ۶۷۵ قانون مجازات اسلامی : هر کس عمداً عمارت یا بنا یا کشتی یا هواپیما یا کارخانه یا انبار و بطور کلی هر محل مسکونی یا معد برای سکنی یا جنگل یا خرمن‌ یا هر نوع محصول زراعی یا اشجار یا مزارع یا باغهای متعلق به دیگری را آتش بزند به حبس از دو تا پنج سال محکوم می‌شود.

تبصره ۱ - اعمال فوق در این فصل در صورتی که به قصد مقابله با حکومت اسلامی باشد مجازات محارب را خواهد داشت.
تبصره ۲ - مجازات شروع به جرائم فوق شش ماه تا دو سال حبس می‌باشد.

این محتوا متعلق به سایت دفتر وکالت دادگران حامی ((dadgaran.com)) بوده و بهره برداری از آن بدون ذکر منبع ممنوع است.


پاسخ داده شده توسط کارشناس حقوقی ما 

 

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

سوالات خود را جستجو کنید
ارسال سوال حقوقی و درخواست